Een eerste reactie van Yuci

Beste Ineke,
Ja ja je had vast niet verwacht dat je nog iets zou horen van mij.
Mijn nieuwe baasje heeft mij 10 augustus opgehaald bij mijn pleegouders. Toen ik thuis kwam in mijn nieuwe huis moest ik de eerste dagen erg wennen. Deze mensen hadden 2 enorme honden waar ik niet erg vrolijk van werd maar toch werd ik erg nieuwsgierig naar deze 4 poters.
Stukje bij beetje ging in toch maar eens snuffelen aan hun staart stiekem als ze lagen te slapen. Na een week ben ik de koningin van het huis geworden. Ik heb namelijk nog een maatje (Simba een lieve kater) en elke dag wanneer wij vlees krijgen word ik zo wild dat ik Simba bijna weg duw… Ja om zelf eerst te eten! Nu zijn we 2 maanden verder en het lijkt alsof ik hier ben opgegroeid. Ik mag overal in huis liggen en word vaak aangehaald, of ik eis de aandacht op en ga gewoon boven op mijn baasjes liggen zodat ze niet om me heen kunnen. Ik ga alleen nog niet naar buiten…. mijn
vrouwelijke bazinnetje is voor ze mij kreeg haar kat kwijt geraak.. Lester was overreden door een auto.
Ze vind het dan ook erg spannend om mij voor het eerst naar buiten te laten, al heb ik daar wel super veel zin in! Ik ben al namelijk een paar keer stiekem door de benen naar buiten geglipt hihi. Nou ik ga nu stoppen met schrijven, mijn vrouwtje roept dat het bed tijd is.
In de bijlage vind je nog een paar leuke foto’s van mij.Dikke knuffel,
Yuci