Myriam

Penningmeester/Bemiddeling

Myriam

CV foto MyriamIk ben Myriam Mulder en ik ben in het najaar van 2017 als vrijwilliger begonnen bij Little Tigers. De liefde voor katten zat er bij mij al heel vroeg in en eigenlijk heb ik altijd katten gehad. Op een gegeven moment had ik er zelfs vier en vond dat heerlijk. Een dag zonder katten is wat mij betreft een dag niet geleefd!

Nadat mijn lieve oude katje van ruim 16 jaar overleed in februari 2017 en ik een nieuw maatje zocht voor mijn andere kat, ben ik bij Little Tigers uitgekomen. Zo is Chispa uit Zuid-Spanje bij ons thuis terechtgekomen en het beviel zo goed om een kansarm katje een goed thuis te geven dat we een paar maanden later nog een Spaans poesje uit hetzelfde asiel hebben geadopteerd: Dana. Het asiel in Ayamonte, waar beide katten vandaan komen, heb ik bezocht en ik was diep onder de indruk van de goede zorgen van de vrijwilligers voor de bijna 100 (!) katten en evenzoveel honden die daar worden opgevangen. Deze lieve mensen stoppen hun hele hart en ziel in dat goede werk, en dat alles zonder enige financiële steun van de gemeente. Ze zijn helemaal afhankelijk van donaties en sponsoring.

Heel graag wilde ik bijdragen aan het zoeken naar gouden mandjes voor katten uit Spanje, Bulgarije en de andere landen waar we contacten hebben. Dit doe ik dus bij Little Tigers en ben heel blij met de betrokkenheid, bevlogenheid en steun van de andere vrijwilligers. Ik hou de facebookpagina bij en doe de bemiddelingen voor de katten uit Ayamonte, Spanje.