Jolanda

Vrijwilliger

Jolanda

Ik ben Jolanda en ook één van de teamleden van Little Tigers. Ik verzorg de FB site van Little Tigers, beantwoord de reacties, bijna alle mails die we krijgen, doe de intakes eerst via de mail en dan telefonisch in Nederland en ook de nazorg.
.
Ik ben mee gaan doen met Lttle Tigers omdat ik Loes al kende via Facebook en een andere stichting waar ik al jaren als adoptiewerkster voor werk (voor Spaanse honden). Uiteindelijk  vroeg ze me mee te helpen met Little Tigers voor de zwerfkatten in Spanje….wat ik een goed idee vond/vind want de katten in Spanje kunnen alle hulp gebruiken die ze maar kunnen krijgen. Ik maak graag deel uit van het team dat ook daadwerkelijk hulp kan bieden. En daar doen we het  met alle Liefde voor!! Het lijkt soms wel dweilen met de kraan open maar……elke druppel maakt uiteindelijk een grote plas!
.
Ik heb zelf twee rescue honden en ook twee katten (eentje is van mijn dochter). Daarnaast heb ik er altijd wel een (wisselende) opvanghond bij uit Spanje (voor een andere stichting). Dat doe ik  al 11 jaar nu en blijf ik doen want je redt er levens mee .En tenslotte vang ik ook af en toe katten op.

Ik ben opgegroeid met dieren om me heen en dat is altijd zo gebleven. Ik zou niet anders willen. Ik hoop nog veel katten via Little Tigers te kunnen plaatsen samen met de rest van ons team!