Zorro

Zorro

Zorro is gevonden in maart 2019, toen hij werd aangevallen door twee honden tegelijk. De arme kater werd bijna in tweeën gescheurd door deze honden. De voorbijganger die het zag schreeuwde en joeg de honden weg, maar dacht dat Zorro dood zou gaan. Hij was volledig verlamd door de heftige en felle aanval. Zorro is naar de dierenkliniek gebracht. Daar heeft hij anderhalve maand gezeten en hij is volledig genezen van de verwondingen!! Zijn haar groeit weer aan en hij kan alles weer doen, dus gelukkig heeft hij er helemaal niets aan over gehouden. 

De dierenarts heeft Kerrie gebeld toen Zorro weer genezen was want als hij terug zou gaan naar de plek waar hij gevonden was was de kans vrij groot dat hij  weer aangevallen zou worden en het niet zou overleven. Daarom ging Zorro eerst naar het asiel en mocht hij vrij gauw daarna naar Kerries opvanghuisje. Alle katten accepteerden Zorro onmiddellijk, zelfs de katers die normaal geen nieuwe katers accepteren. 

Zorro is ontzettend lief! Hij is zachtaardig, vriendelijk voor iedereen, er zit geen kwaad in deze grote kater. Hij houdt van knuffelen en geaaid worden en gaat graag op zijn rug liggen om zijn buik te laten strelen. Van nieuwe mensen schrikt hij soms even maar dat duurt niet lang, na een paar seconden mogen ook nieuwe mensen hem aaien. We hebben hem nog nooit zien spelen.

Kinderen zullen hem geweldig vinden hoewel we hem liever niet bij jonge kinderen plaatsen omdat hij kan schrikken van hun onverwachte bewegingen. Maar Zorro is echt het type kat dat bij een wat ouder kind in bed slaapt, tot genoegen van allebei. Met katten kan hij prima overweg maar hij kan ook als enige kat heel gelukkig zijn. Zorro hoeft niet perse naar buiten, maar en tuintje of balkon zal hij wel fijn vinden. Hij zal niet ver weg gaan, waarschijnlijk blijft hij dan rond het huis. 

Zorro is een ideale huisgenoot voor iedereen. Totaal geen agressie, geen onverwachte dingen, gewoon een heerlijke knuffelaar.