Zora

Zora

Zora woonde tot voor kort bij een lief ouder stel in Roemenië. Zij werken in een hondenasiel en daar werd Zora door haar eigenaar gedumpt. Een kat in een hondenasiel is uiteraard erg gevaarlijk, dus namen zij haar mee naar huis. Het stel had echter veel meer katten en zag in dat het nu een beetje boven hun hoofd gegroeid was. Zij zochten hulp en het leven werd al snel beter voor Zora. Dit geluksvogeltje woont namelijk sinds kort in een fijn opvanggezin in Capelle aan de IJssel. Ze doet het heel goed in het gezin, ze is een lief en super sociaal meisje en wordt graag geknuffeld, gekust en geaaid.

Zora vindt het ook leuk om te spelen. Lekker door het huis achter een balletje aanrennen, of met de andere katten door de kamer tuimelen vind ze heerlijk. Met de andere katten in het gezin gaat Zora heel vriendelijk en gezellig om. Ze vindt het heel fijn om bij ze te zijn en we zoeken dan ook een huisje waar ze gezellig een kattenvriendje zal hebben. Ook met rustige honden en kinderen vanaf een jaar of 8 kan ze het prima vinden.

Zora moest even wennen in haar nieuwe omgeving en is heel af en toe nog wat voorzichtig. Als ze je eenmaal kent is ze lekker op haar gemakje. Net als veel katten vindt ze harde geluiden niet zo leuk, dan zoekt ze een rustig plekje op.

Naar buiten hoeft deze lieve meid niet per se, ze vindt het binnen bij haar familie en vriendjes gezellig genoeg. Mocht een echt katveilig balkon of katveilige tuin aanwezig zijn dan is dat natuurlijk altijd leuk.