Zinzi

Zinzi

Zinzi de babysitter

Zinzi heeft een grappige hobby! Ze past graag op de kittens van haar collega-poezen in de opvang. Zelf heeft Zinzi geen kittens en zal ze die niet meer krijgen want ze is gesteriliseerd. In de opvang bij Liliya zijn momenteel veel kittens en Zinzi sleept regelmatig babies mee naar haar eigen plek om ze te verzorgen. Ze heeft natuurlijk geen melk, dus de katjes moeten toch weer terug naar hun moeder maar Zinzi blijft het proberen, ze is gewoon dol op dat kleine grut. Een baan in de kinderopvang zou haar wel liggen šŸ˜‰

Verder is Zinzi een echte knuffelpoes. Ze is dol op mensen maar ook op andere katten. En ze is een echte roodharige schoonheid.

Ze is vrij rustig van aard. Niet overdreven speels, ze slaapt veel en ligt graag bij mensen en andere katten in de buurt en op de bank. Je zou haar wat lui van aard kunnen noemen. Tot nu toe is ze nog niet op schoot gekomen maar dat kan veranderen als ze haar mensen goed leert kennen en die er regelmatig zijn. In de opvang lukt het Liliya niet om Zinzi genoeg aandacht te geven met zoveel andere katten.

In het begin kan ze wat afwachtend zijn maar als ze eenmaal gewend is is het echt een heerlijke lieve kroelkat. We zoeken voor haar een rustig huishouden omdat ze wel kan schrikken van vreemde geluiden. Honden vindt zeĀ helemaal niets. Dus in haar ideale huis is geen hond maar wel een (of meerdere) kat(ten), zijn rustige mensen en evt. wat oudereĀ kinderen. Dat zal Zinzi erg gezellig vinden. Die kittens, ach die worden vanzelf groot, dat weet Zinzi ook wel. Dus die hobby gaat voorbij. Maar een eigen huis met lieve mensen maken dat helemaal goed.