Tito en Mauro

Tito en Mauro

Tito (de rode) en Mauro (de cyperse)

Hallo daar, we zitten nu in Bolsward in de opvang en zijn klaar voor bezoek!
Wij moeten samen worden geplaatst!

Hallo Nederland. Wij heten Tito (de rode knaap) en Mauro (de cyperse dus), en we zijn een vrolijk stel vrienden. Ik (Tito) kwam samen met mijn zus Olimpia in een foster-gezin, toen we pas twee maanden oud waren en waar we verder in alle rust konden opgroeien en socialiseren. Daar heb ik mijn goede vriend Mauro leren kennen en zijn we dikke maatjes geworden. Mauro kwam als ziek kitten van twee maanden in het gezin terecht. Nu doen we alles samen.

Een voordeel bij het gezin was, dat ze daar ook honden en kinderen hebben. We zijn dus aan alles gewend en kunnen met alles en iedereen goed opschieten. We spelen graag samen en ook met de honden. we gaan ook af en toe naar buiten, maar dat gebeurt alleen als er minstens één van onze mensen bij is. Het is blijkbaar niet zo veilig daar. Maar als je een voor ons veilige buitenruimte hebt, …..

Nu zijn wij op een leeftijd gekomen, dat we toe zijn aan een eigen permanente Thuis. We houden van mensen en vooral van de aandacht die ze ons geven, zoals knuffels en aaitjes. En andere huisdieren zijn geen probleem voor ons. We zijn echt alles gewend hoor.

Mogen wij jullie huis komen opvrolijken?