Tititi

Tititi

Tititi is samen met de andere hond van de familie door zijn eigenaar naar het asiel gebracht. De familie ging verhuizen en huisdieren zijn niet toegestaan in de nieuwe woning. Helaas belandde Tititi dus in het asiel. Gelukkig hoeft hij daar niet lang meer te zitten want er is een fijn opvanggezin voor hem gevonden. En in april komt hij ook naar Nederland in de opvang. Hij kan echter ook al eerder afreizen als we een lieve familie vinden. Een eigen familie zou natuurlijk het fijnst zijn!

Tititi is een heel leuk en sociaal hondje. Hij kan met iedereen overweg en vindt iedereen leuk. Hij is speels en grappig maar wandelt ook heel keurig aan de lijn. Met andere honden kan hij het prima vinden. Hij leeft heel vreedzaam samen met zowel reutjes als teefjes. Alleen katten vindt hij niet leuk, dat vergeven we deze kleine schat dan maar!

Tititi is getest op alle mediterrane ziekten en is helemaal gezond. Hij is gechipt en gevaccineerd en wordt voor vertrek gecastreerd. Kortom, deze lieverd is helemaal klaar voor een fijne warme mand bij een lieve familie!