Tiki

Tiki

Tiki groeide op in een kattenkolonie in een klein vissersplaatsje vlakbij Ayamonte. De kolonie werd gevoerd door buurtbewoners. Tiki trok met haar sociale en aanhankelijke karakter de aandacht van een meisje dat regelmatig kwam voeren. Het meisje zag direct dat lieve Tiki het geweldig zou doen als huiskat. In de hoop snel een fijn thuis te vinden, heeft ze haar direct naar de opvang gebracht.

Tiki leeft heel gemoedelijk samen met de andere katten in de opvang maar ze kan ook als enige kat in huis heel gelukkig zijn. Ze heeft eventjes de tijd nodig om aan je te wennen, maar als ze op haar gemak is heb je een grote knuffel in huis. Ze vindt het het heerlijk om geknuffeld en gekust te worden en op je schoot of in je armen in slaap te vallen. Een spelletje op zijn tijd is leuk, zonnebaden is heerlijk maar niets gaat boven knuffelen!

Tiki kan prima samenleven met honden. Kinderen vindt ze leuk, maar gezien haar rustige karakter geeft ze de voorkeur aan wat oudere kinderen. Tiki vindt het fijn om af en toe een frisse neus te halen op een veilig balkon maar wil vooral lekker binnen bij jou zijn.