Tigger

Tigger

Ik zit in Wijchen in de opvang. Kom me eens bezoeken.
Hallo beste mensen hier in Nederland. Mijn naam is Tigger en ik ben een zachtaardige knuffelgrage jongen.
Mijn moeder kwam met mij en nog twee kittens hongerig bij mijn vorige baasjes aanlopen. De twee andere kittens zijn gestorven aan FeLV. Maar ik ben begin januari 2018 getest en heb het FeLV-virus niet.

Ik woonde tot eind 2017 bij mijn oudere, Britse baasjes in Spanje. Daar woonde ik met meerdere andere katten en ging graag naar buiten. Vlak voordat de familie terug zou gaan naar Engeland, liep ik weg, mede doordat de dierenarts vrij ruw met mij was omgegaan bij het geven van entingen. Toen ik weer terug kwam, was het te laat voor mijn laatste vaccinatie. De familie gaf toen aan dat ik niet meer mee kon, en stelde zelfs euthanasie voor! Via een contact werd met Castalla geregeld dat ik daar terecht kon voor noodopvang. Later werd ik opgehaald bij mijn vorige baasje en naar Castalla gebracht. Ik kon daar echter slecht aarden, ook omdat ik door het vertrek van mijn baasje en de behandeling door de dierenarts een psychologische klap heeft gekregen. Ik vertrouwde niets en niemand meer.

Eind januari ben ik naar Nederland gevlogen. Sindsdien zit ik in Assendelft in de opvang. De eerste maanden was ik doodsbang voor alles en iedereen maar langzamerhand heb ik, door de tijd, liefde en geduld van het opvanggezin, mensen weer leren vertrouwen. Ik laat me aanhalen, knuffel graag maar ik ben geen schootkat en hou niet van optillen. Ik kan met andere katten overweg maar ben wel dominant, dus zoek ik een Thuis zonder andere katten. Ik ben een kat die absoluut, bij voorkeur veilig, naar buiten moet kunnen. Dan ben ik ook aardiger tegen eventuele andere katten in huis.
Vind ik mijn gouden mandje bij jou?