Tiger

Tiger

Tiger, een maatje voor het leven!

Deze knuffelkont had zich, samen met zijn moeder, broer en zusjes, verstopt onder een auto op straat.  Hij was slechts een paar dagen oud toen hij werd gevonden.  Het stel is meegenomen naar het asiel. Tiger ontpopte zich als een speelse, lieve, grappige en zachtaardige kat.

Tiger is stapelgek op mensen, vindt het zalig als hij opgepakt wordt en houdt enorm van kroelen. Als je stopt met aaien, laat hij je al mauwend weten dat je toch vooral door moet gaan. En als je niet luistert dan steekt hij zijn pootje uit om toch vooral te laten weten dat hij het écht wel lekker vindt en dat je vooral door moet gaan.

Tiger is een actieve kat die zichzelf ook kan vermaken en van spelen houdt. En als meneer uitgespeeld is en moe wordt, dan weet hij niet hoe snel hij weer naar je toe moet komen. Hij komt dan lekker bij je liggen om geaaid en geknuffeld te worden.  Tiger vindt het fijn om een maatje te hebben. Als er al een kat in huis is, is dat erg fijn. Maar natuurlijk kan hij ook zelf een maatje meenemen naar zijn nieuwe huisje. Of hij ook met honden overweg kan, is niet bekend. Maar omdat hij zo zachtaardig en gemakkelijk is, vermoeden wij van wel.

Tiger is dé perfecte kat voor mensen die een jonge kat zoeken maar eentje die wel zijn wilde-kitten-haartjes kwijt is. Het is écht een gezelligheidsdier en houdt van zowel volwassenen als van kinderen.

Tiger hoeft niet perse naar buiten maar hij zou het kunnen waarderen om een frisse neus te halen. Die buitenruimte moet dan wel absoluut veilig zijn, zodat hij niet kan ontsnappen uit een tuin of van een balkon kan vallen.

Wij gunnen Tiger een warm en liefdevol thuis. Krijgt hij bij jou een gouden mandje?