Suzi

Suzi

Suzi is een lief, rustig meisje dat het heerlijk vindt om bij je te zijn. Ze wil eigenlijk niets liever maar het lijkt soms of ze denkt dat ze het allemaal niet waard is. Dan zit ze stilletjes naast je, in de hoop dat je haar ziet en met haar wil knuffelen. Misschien komt dat doordat de familie die haar van de straat heeft gered haar na een paar weken ook weer verliet.

De familie redde Suzi van de straat en ze mocht bij ze blijven wonen. Familie blij, Suzi blij. Helaas bleek Suzi na een paar weken een schimmelinfectie te hebben. De familie nam haar mee naar de dierenarts en ondanks de uitleg dat de infectie heel goed te behandelen en niet gevaarlijk was gaven ze aan Suzi op straat te gaan zetten. De dierenarts kon ze niet overtuigen en besloot Suzi te houden tot ze opvang had. De dierenarts kent onze Liliya en vroeg haar of ze een plekje had voor de kleine meid. Natuurlijk was er plek!

Suzi is nu helemaal gezond en doet het geweldig in de opvang. Ze gaat heel lief om met de andere katten en vindt het echt fijn om bij ze te zijn. We zoeken dan ook een huisje waar ze een kattenvriendje zal hebben. Honden heeft ze nog niet ontmoet. Gezien haar kalme karakter denken we dat een rustige hond die gewend is aan katten geen enkel probleem is. Kinderen vindt ze heel gezellig, vooral als ze leuk met haar spelen en knuffels geven.

Deze meid heeft het straatleven wel gezien en blijft graag gezellig binnen. Een veilig balkon of veilige tuin zal ze echter niet afslaan. Spelen vindt ze heel erg leuk: ze speelt met de andere katten, haar mensen of alleen. Het spelen wordt nooit wild want Suzi doet gewoon alles heel rustig en stilletjes. Ze is gek op knuffelen en kruipt graag bij je op schoot. Ze komt dan eerst naast je zitten en hoopt dan op de uitnodiging. Ze heeft werkelijk geen idee hoe ontzettend lief ze is en hoeveel haar nieuwe familie van haar zal houden.