Subway

Subway

Subway om op te vreten!

Samen met zijn zusje Mona en 5 andere broertjes is Subway aangetroffen in een ondergrondse passagierstunnel van een station. Zus Mona en hij waren ziek maar wat zij precies mankeerden is niet bekend. Liliya heeft de 7 katjes meegenomen en helaas heeft één katje het nare avontuur in de tunnel niet overleefd. Subway is nog een keertje verkouden geweest maar is hier goed van hersteld. Gelukkig gaat het nu met alle katjes goed en ze zijn helemaal gezond verklaard door de dierenarts.

Subway zit boordevol energie. Hij houdt van jong en oud en is een échte familiekat gebleken. Hij is dol op knuffelen en houdt ervan om op schoot te liggen. Die slimmerd weet dat dit dé manier is om lekker veel aandacht te krijgen. Subway is gewend aan andere katten en vindt het leuk om met een maatje te spelen. Eventueel kan hij zijn zusje Mona meenemen naar zijn nieuwe huisje. Makkelijk als Subway is, heeft hij ook geen moeite om honden om zich heen te hebben.

Hij kan het zeer waarderen als er een afgesloten tuin in zijn nieuwe huis is waar hij zijn energie kwijt kan. Dat is niet noodzakelijk mits er voldoende uitdagingen in huis zijn zoals een krabpaal en speeltjes. Als er een buiten is dan moet de tuin of het balkon echt wel veilig zijn zodat hij niet kan ontsnappen of vallen.

Dit kereltje verdient een gezellige mensen- en kattenfamilie. Bij wie mag Subway de schoot warm houden?