Stinky

Stinky

Stinky werd als kitten van een drukke weg gered. Hij probeerde de weg over te steken, maar eenmaal midden op de weg werd hij bang en wist niet meer wat te doen. Auto’s raasden links en rechts voorbij en het zag er niet goed uit voor de kleine jongen. Gelukkig stopte een vrouw haar auto gewoon op de weg en redde Stinky’s leven.

Bij Liliya in de opvang aangekomen bleek hij niesziekte te hebben.  Met een goede antibioticakuur is hij er weer helemaal bovenop gekomen en is nu een gezonde jonge kater. Stinky is een vrolijke, aanhankelijke en speelse jongen. Hij geniet van met volle teugen van spelen, knuffelen en slapen met zijn kattenvriendjes en de mensen in de opvang. Maar, als het zo uitkomt kan hij zich ook alleen met een speelgoedmuisje vermaken.

Hij is gek op aandacht en knuffels en komt regelmatig een knuffeltje of kus halen. Je kunt hem ook prima oppakken, als je maar met hem knuffelt. Kinderen en honden vindt hij ook leuk: Stinky is een echt gezelligheidsdier. Hij heeft dan ook echt een kattenmaatje nodig in zijn nieuwe familie.

Stinky hoeft niet naar buiten, hij wil liever lekker binnen bij jou en zijn vriendje(s) blijven. Mag Stinky bij jou komen genieten van het leven?