Sofi & Sony

Sofi & Sony

Kleine Sofi verscheen als heel klein kittentje bij een mevrouw in de achtertuin. De vrouw liet haar niet binnen maar gaf haar wel te eten. De vrouw plaatste een Facebookpost voor hulp en gelukkig zag ons contact Liliya dat. Zij zorgde dat de kleine meid naar haar opvang werd getransporteerd, 360 km verderop.

Sony werd gered door een andere dame. De dame zag hoe zijn moeder door een hond werd aangevallen en stierf. Ze heeft pijlsnel Sony en zijn broertjes opgepakt en ze in veiligheid gebracht. Ook deze vrouw zocht hulp via internet en Liliya schoot ook hier te hulp.

Sofi en Sony zijn nu gezonde sterke jonge katten. Ze zijn ongeveer even oud en vanaf het eerste moment dikke vriendjes. Ze vinden het geweldig om met elkaar te spelen en houden elkaar lekker bezig. Ook doen ze graag tukjes in elkaars armen en genieten dan intens. We zoeken dan ook een huisje waar ze gezellig samen kunnen blijven.

Sony is een aanhankelijke knuffelkont. Hij is echt graag bij je en kruipt op schoot of in je armen voor een knuffelsessie. Hij is werkelijk altijd klaar voor een kus, aai of een spelletje. Sofi is wat minder knuffelig; ze is een onafhankelijk en sterk meisje. Spelen wil ze wel altijd met je: gooi een balletje en Sofi is erbij. Ze is bijzonder slim en wilskrachtig. Ze wil alles zelf leren en doen en het lukt haar ook altijd. Liliya noemt haar daarom ook wel een kleine Amazone.

Met andere katten gaan ze heel gezellig om en honden zijn geen enkel probleem. Sofi heeft in de achtertuin van haar vindster zelfs samengeleefd met drie grote honden. Dit lieve, grappige stel kan prima samenleven met wat oudere kinderen. Als ze maar beloven met hen te spelen! Naar buiten hoeven ze niet per se maar een veilig balkon of omheind tuintje zou wel erg leuk zijn.