Skully

Skully

Lieve Skully, wat hebben wij het met jou te doen. Skully is een bejaarde kat uit Bulgarije. Hij had een heerlijk leven bij een fijn gezin, tenminste hij ‘dacht’ dat het een fijn gezin was. Dit fijne gezin heeft hem zonder pardon op straat gezet in ruil voor een jonge kitten.

Daar stond hij dan tussen al het verkeer, dat kende hij allemaal niet. Dus al vrij gauw ging het mis en werd hij aangereden. Met een vreselijke wond op zijn kop, en helemaal gedesoriënteerd, verstopte hij zich onder een auto. Na een poosje vond iemand hem en die belde Liliya. Het idee was dat Skully moest inslapen, want hij was er erg slecht aan toe. De foto’s spreken voor zich. Maar de dierenarts vond hem toch te goed voor euthanasie. Ze startte de behandeling en Skully knapt op. Hier zijn wij ontzettend blij mee! Skully is namelijk zo’n lieve en aanhankelijk kat. Als we iemand nog een paar heerlijke kattenjaren gunnen is het Skully wel. Hij heeft nog maar een paar tanden en hij loopt ook niet heel goed. Misschien trekt het nog bij als zijn kopje is genezen, maar dat is niet zeker. Op de foto’s kun je zien hoe het nu met Skully gaat en hoe de wonden redelijk zijn genezen.

Het liefst zoeken we voor Skully een nieuw thuis, maar Skully is te oud en te zwak voor adoptie. Daarom zoeken we voor Skully adoptie-op-afstand. Liliya heeft de zorg voor Skully volledig op zich genomen, echter zijn de kosten voor de zorg voor Skully hoger dan voor een gebruikelijke adoptie. Met deze reden is dan ook alle financiële hulp/giften welkom. Wie wil dit oude baasje financieel steunen en op afstand van hem houden? Hij is het meer dan waard!

Wij houden je regelmatig op de hoogte met foto’s en verslag hoe het met Skully gaat.