Sharik

Sharik

Sharik is al in Nederland (Utrecht) en zoekt met spoed een huis waar hij fijn kan spelen

Sharik werd van de straat gered met een dikke buik. De vindster dacht direct aan een zwangere poes en bracht Sharik snel naar de opvang. Daar aangekomen bleek onze Sharik gewoon een jongen met een dikke buik. De dierenarts heeft hem goed onderzocht en gaf aan dat er niets mis is: hij heeft gewoon een dik buikje.

Dat buikje zit hem ook helemaal niet in de de weg: Sharik is een hele actieve kater. Hij is gek op spelen en rent graag door het huis. Als een gezond jong katertje maak je hem met een balletje waar hij achteraan kan rennen helemaal gelukkig! Knuffelen vindt hij heerlijk en ook komt hij weleens op schoot. Het duurt echter nooit lang want Sharik wil het liefste lekker spelen. Hij is ook erg grappig in zijn spel.

Met de andere katten kan hij wel overweg maar het moeten geen doetjes zijn want Sharik houdt van “stevig” spelen. Het gaat er weleens een beetje hard aan toe. Daar moet een andere kat wel tegen kunnen. Sharik kan ook als enige kat heel gelukkig zijn zolang zijn familie maar lekker met hem speelt en voldoende aandacht kan geven. Honden zijn geen enkel probleem voor dit stoere mannetje. Grotere kinderen zijn prima, als ze snappen dat Sharik heel speels is.

Sharik wil graag af en toe ook een frisse neus halen. Een veilige tuin (goed omheind of in een rustige en verkeersluwe buurt) zou heel erg fijn zijn.
Kortom, Sharik is een stoere en zoekt een fijn huis waar hij heerlijk stoere dingen kan doen.
Kom hem gerust eens opzoeken en val voor zijn charmes!