Serena

Serena

Serena is als kitten samen met haar zusjes naar het asiel gebracht. De meisjes waren waren heel schuw en bang zonder hun moeder in het drukke en lawaaierige asiel. Ze zijn daarom ondergebracht in lieve opvanggezinnen om te wennen aan het gezelschap van mensen.

Serena is nog steeds wat op zichzelf maar dit dappere meisje heeft al grote stappen gemaakt. Met haar opvangfamilie is ze helemaal op haar gemakje. Ze vindt het heerlijk om te knuffelen, ze rolt op haar rug heen en weer als je haar over haar buikje en kinnetje aait. Vreemde mensen vindt ze nog altijd eng, dan zoekt ze een lekker rustig plekje op.

Serena vindt het heel fijn om met andere katten samen te wonen. Een zelfverzekerd kattenmaatje werkt prima voor haar, daar kan ze zich aan op trekken. Ook met rustige honden gaat ze liefdevol om, ze doet tukje met ze en geeft ze zelfs kusjes. We denken dat rustige tieners die begrijpen dat Serena even nodig heeft om ze te leren kennen geen probleem zullen zijn. Met wat geduld en begrip heb je een lief, knuffelig en dankbaar vriendinnetje. 

Serena hoeft niet naar buiten, ze blijft liever binnen bij haar familie. We zoeken dus een lief gezin waar ze de tijd en ruimte krijgt om te wennen. Wil jij haar een gouden mandje geven?