Samantha

Samantha

Samantha leefde op straat waar zij bedelde om eten en drinken. Soms kreeg ze iets te eten van buurtbewoners, maar vaak ook niet. Gelukkig werd zij op tijd gered en naar het asiel gebracht. Eenmaal daar aangekomen bleek dit sterke meisje een grote knuffelaar. Met goed voer en liefdevolle zorg sterkte ze snel aan en nu is helemaal klaar voor een lieve familie.

Samantha woont nu in een opvanggezin en doet het daar geweldig. Ze is dol op aandacht van mensen van alle leeftijden. Spelen is niet haar grootste hobby, knuffelen vindt ze veel leuker. Ze gaat liefdevol om met de andere katten in de opvang en heeft dan ook echt een vriendje of vriendinnetje nodig in haar nieuwe thuis. Met honden heeft ze nog geen kennis gemaakt.

Samantha heeft genoeg van het buitenleven en wil graag gezellig binnen bij jou zijn. Half februari reist ze naar Nederland, het zou zo fijn zijn als ze direct door kan naar haar eigen nieuwe thuis. Als je op zoek bent naar een knuffelgraag vriendinnetje dan is Samantha je meisje!