Rossi

Rossi

 

Rossi werd zwaargewond op straat gevonden. Wat er precies is gebeurd is onbekend maar zijn rechtervoorpootje was zo toegetakeld dat het niet gered kon worden. Met veel liefde en zorg  is deze sterke jongen er weer bovenop gekomen. Hij is inmiddels helemaal gewend aan een leven met drie pootjes. Hij rent en speelt alsof het nooit anders is geweest.

Rossi verblijft sinds kort in een lief opvanggezin in Nederland. Hoewel hij er nog maar kort is, is hij snel gewend aan het leven in een huis. Het is een sociale, vrolijke en vriendelijke jongen. Hij is dol op spelen en doet dat graag samen met zijn maatjes in het opvanggezin. Samen met zijn eveneens driebenige vriendje rent en tuimelt hij door het huis. Hij kan zich ook alleen kostelijk vermaken, geef hem een krabpaal of zelfs gewoon een simpel stapeltje kussens en hij is helemaal blij.

Rossi is dol  op mensen en volgt zijn opvangmoeder door het hele huis. Voor een knuffel is hij ook altijd in. Tijdens het knuffelen geeft hij kopjes, liefdevolle beetjes en poetst hij je handen. Zijn opvangmoeder is gek op hem en heeft enorm veel plezier met deze speelse jongen. In haar woorden: “Het is met geen pen te beschrijven hoe lief hij is!”.

Volgens zijn paspoort is Rossi al bijna 1 jaar oud, wij schatten hem echter een paar maanden jonger in. Naar buiten hoeft hij niet per se, gezien zijn handicapje is het sowieso af te raden hem vrij te laten rondstruinen. Een veilig balkon of afgesloten tuin zou natuurlijk wel leuk zijn. Het is onbekend of hij met honden kan samenleven, maar oudere kinderen en andere katten zijn geen probleem.

Rossi is helemaal klaar voor een lieve familie, staat zijn gouden mandje bij jou?