Robbie

Robbie

Robbie is een kleine jongen die samen met zijn acht broertjes en zusjes in de vrieskou in Oekraïne werd achtergelaten. Alleen hij en zijn zusje Foxy hebben het overleefd. Hij is nu nog maar 4 maanden oud en dus nog steeds heel kwetsbaar, zeker in de situatie in zijn thuisland. In Oekraïne is het winterweer namelijk in volle gang en de dieren zitten in het asiel in de bittere kou. Er is geen verwarming, geen stromend water en slecht voedsel. Robbie maakte vrijwel geen kans om geadopteerd te worden in zijn eigen land. Daarom kan hij alleen maar hopen op een warme mand in Nederland of België.

Robbie verblijft momenteel in Nederland bij een opvanggezin met veel meer honden en katten. Deze lieve kleine jongen is sociaal en door zijn leeftijd kan hij alles nog leren zoals omgaan met andere huisdieren en met kinderen. Robbie is stabiel en hij heeft een duidelijk qua karakter. Hij laat het kaas niet van zijn brood eten, maar dat leer je ook wel als je tussen 650 honden zit. Hij moet natuurlijk leren om een normale huispup te zijn, maar dat doet hij ongetwijfeld heel graag. Hij oefent nu al in zijn opvang, waar hij in een huishouden meedraait en overdag meegaat naar kantoor. We verwachten dat Robbie zal uitgroeien tot een klein middelmaatje. Robbie is een stuk kleiner dan zijn zus. Hij heeft een waaks en alert karakter. Het is een enorme knuffel en heeft inmiddels de koosnaam “lekkere dreutel”. Het is echt een lekkere knul in de opvang.

Hij heeft zijn vaccinaties en zijn rabiësprik gehad en is gechipt, ontvlooid en ontwormd. Natuurlijk heeft hij een paspoort en hij zal voor zijn verhuizing gecastreerd worden.

Robbie is op straat een echte hartenbreker. Hij stapt op iedereen af voor een knuffel en die krijgt hij dan ook altijd. Hij zoekt een ervaren baasje die fijn met hem naar puppycursus wil gaan.

Ben jij zijn baasje of wil je meer weten? Vul dan svp het intakeformulier in we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.