Rico

Rico

Rico werd ontdekt in een kattenkolonie in Madrid. Helaas viel de arme jongen op omdat hij gewond was. Duidelijk tekenen van mishandeling door mensen. Het lukte gelukkig vrij snel om hem te redden en naar de dierenarts te brengen. Inmiddels is Rico al bijna helemaal hersteld en een sterke jonge kater geworden.

Rico woont nu in de opvang en bleek al direct een hele vriendelijke, lieve jongen te zijn. Hij moest even aan de mensen wennen en is af en toe nog een beetje verlegen maar vindt het heerlijk om aangehaald en geknuffeld te worden. Als zijn verzorgers hem komen voeren en knuffelen begint hij heerlijk te knorren en spinnen. Omdat hij zo makkelijk en vriendelijk is vermoeden de verzorgers dat Rico huiskat is geweest en door zijn eigenaren op straat gezet is.

Rico begint nu hij zich weer lekker voelt ook steeds vaker te spelen. Een speelgoedje, veertjes aan een stokje vindt hij allemaal leuk. Andere katten vindt Rico niet zo leuk meer na zijn avontuur in de kolonie. Omdat hij gewond was waren de andere katten niet erg vriendelijk voor hem. Het is onbekend of hij gelukkig kan zijn in een gezin met kinderen en/of honden. We nemen daarom het zekere voor het onzekere en zoeken een huisje voor Rico waar hij  alleen mag wonen met zijn volwassen mensen.

Het buitenleven heeft deze lieve jongen wel gezien; hij blijft liever lekker binnen bij jou. Heb jij die lekkere warme mand voor Rico?