Rakker

Rakker

Rakker werd het asiel binnengebracht nadat hij door iemand met een spray in zijn ogen was gespoten. Wat voor spray is onbekend maar hij was er heel slecht aan toe en niemand verwachte dat hij nog zou kunnen zien. Rakker had echter andere plannen; hij had 2 jaar het leven op straat overleefd en dit zou hem er ook niet onder krijgen. Met veel liefde en zorg in het asiel kwam Rakker er helemaal bovenop, hij ziet weer als een havik.

Rakker is zo’n hond die zo makkelijk en normaal is dat hij gewoon niet opvalt tussen de honderden honden in het asiel. De jaren gaan voorbij en Rakker zat nog steeds te wachten op een warme mand bij een lieve familie. We hebben Rakker dus naar Nederland gehaald en hij woont nu bij een lief opvanggezin. Hij is een lieve en aanhalige jongen die ondanks zijn nare ervaring mensen graag opzoekt. Het liefst heeft hij veel mensen om zich heen. Ook tegenover kinderen gedraagt zij zich enthousiast. Gezien zijn toch wat grotere formaat denken we dat kinderen vanaf een jaar of 10 prima vrienden zijn voor deze vrolijke Frans. Rakker is een snelle leerling die bij consequent optreden van de baas gauw went aan nieuwe commando’s.

Met teefjes gaat Rakker heel makkelijk en gezellig om, met reutjes kan hij een beetje bazig zijn. Hij vindt het leuk om met de andere honden te spelen en ravotten. Met katten kan hij leven, maar moet wel goed wennen en leren dat de kat deel is van de familie.

Rakker is er helemaal klaar voor. Je kunt hem uiteraard bezoeken in Zoetermeer, hij kijkt uit naar je komst!