Rafi

Rafi

Rafi is een jonge kater uit Bulgarije. Hij is dol op mensen en vooral op hun aandacht en knuffels. Met jongere, speelse katten kan Rafi prima overweg. Naar andere, oudere katten toe kan hij echter zeer dominant zijn.

Ons Bulgaartje was al geadopteerd in Nederland en woont nu in Zeeland. Helaas is hij de andere, oudere huiskat dusdanig de baas dat die er niet gelukkig van wordt. Geen fijne match dus, en met pijn in het hart heeft zijn baasje gevraagd of we een nieuw huisje voor Rafi willen zoeken.

Rafi vindt het erg fijn om mensen om zich heen te hebben. Als je thuiskomt staat hij al op je te wachten en hij komt graag kroeltjes bij je halen. Hij is een echte knuffelkat die alles prima vindt. Speeltjes als balletjes en hengels zijn geweldig. Met kinderen kan Rafi prima overweg maar honden zijn niet voor de poes… Met een lieve, zachtaardige hond én goede begeleiding door het baasje zou het eventueel wel kunnen. Met niet-bange, speelse katten kan Rafi dus goed overweg, en hij doet het ook goed als enige kat.

Een veilige tuin zou helemaal fantastisch zijn voor deze energieke en nieuwsgierige jongen; hij is nu nog een binnenkat maar hij laat merken dat hij het wel zou waarderen om af en toe een frisse neus halen.

Mag mensenmaatje Rafi bij jou komen knuffelen en spelen?