Rafa en Martha

Rafa en Martha

Hallo lieve Nederlanders. Maak kennis met Rafa en Martha.
Rafa en Martha zijn van jongs af aan samen en beschouwen elkaar als broer en zus. Ze woonden bij hun Foster moeder en haar echtgenoot. Zij is overleden en haar man wil de katten niet houden, omdat hij gaat reizen. Rafa en Martha moeten bij elkaar blijven, omdat ze een heel hecht stel zijn. Ze spelen samen, slapen samen en zorgen voor elkaar. Martha heeft Rafa nodig, omdat ze nogal bescheiden is en op hem vertrouwt als leider.

Rafa is nogal dominant en laat zich gelden naar de honden op hun huidige opvangadres. Hij corrigeert ze zelfs indien nodig met een tik met ingetrokken nagels. Martha is nog wat huiverig voor honden, maar zal op termijn wel aan ze wennen. In de opvang gaan ze goed om met een andere kat als huisgenoot. Rafa vindt kinderen leuk, maar ze moeten niet te jong zijn. Liefst 8 jaar of ouder en een beetje rustig. Martha houdt wat afstand. Outgoing als hij is, gaat Rafa makkelijk om met mensen. Martha is terughoudend als ze wordt benaderd, maar als je haar de ruimte geeft zal ze zelf toenadering zoeken. Als je stil zit of slaapt zoekt ze je op om fijn bij je te liggen genieten.

Ze willen graag naar een veilig buiten, maar liggen ‘s avonds ook lekker binnen op je schoot. Samen zijn ze een geweldig duo voor een gouden mandje!