Prince

Prince

Ons mooie zwart-witje Prince is een energieke, vrolijke en aanhankelijke jonge kater uit Spanje. Hij kan in juni naar Nederland vliegen.

Hij barst van de levensvreugde en speelt graag, met balletjes, knuffelbeestjes enzovoorts. Van contact met andere dieren en mensen wordt hij heel erg blij. Het is een echt gezelligheidsdier!

Zijn leven begon niet zo rooskleurig: hij werd op straat gevonden toen hij nog maar een paar maanden oud was. Hij was toen ernstig ondervoed en zeer zwak. Het scheelde niet veel of hij zou het niet hebben gered. Gelukkig kwam hij nog op tijd in een opvanggezin terecht waar hij mocht blijven totdat er plek was in het asiel. Daar vond hij al snel zijn draai en vermaakt zich nu goed met zijn kattenvriendjes. Hij suist graag heen en weer, springt en klimt. Als hij weer lekker aan het spelen is en dan een snoepje krijgt, kan hij van pure opwinding in je vinger bijten.

Prince komt je graag opzoeken voor een knuffel. Hij ligt dan lekker in je armen of hij kruipt op je schoot om daar een lekker tukje te doen. Prince heeft gewoon altijd tijd voor nóg een kusje of een haaltje. Dit knuffeldier heeft in zijn nieuwe huisje dan ook absoluut minimaal één vriendje nodig. Hij kan goed met andere katten en honden en overweg. Kinderen vindt hij ook leuk maar vanwege het af en toe bijten (zie hierboven) zijn heel jonge kinderen waarschijnlijk minder geschikt voor deze springveer.

Prince moet absoluut zijn energie kwijt kunnen in een veilige tuin. Mag deze vrolijke frans lekker bij jou komen chillen?