Pompom

Pompom

Pompom, liefde op het eerste gezicht!

Pompom leefde op straat en kwam in september dit jaar bij Kerrie terecht. Ze was sterk vermagerd maar dankzij de goede zorgen in het asiel van Kerrie heeft ze nu het perfecte gewicht. Haar staartje is erg kort, zo’n 7,5 cm. We weten niet of zij een ongelukje heeft gehad of dat het door de geboorte is gekomen. Het staat in ieder geval wel vast dat het haar geen pijn doet en het haar in niets belet.

Pompom is een kat die al snel je hart verovert. Ze heeft een ontzettend lief karakter en is absoluut niet veeleisend. Deze makkelijke, zachtaardige en sociale dame vraagt nooit om aandacht maar wacht gewoon geduldig totdat je naar haar toe komt. En als je dat doet, is ze zó gelukkig dat ze lekker gaat rollen zodat ze over haar buikje geaaid kan worden. Door haar bescheiden karaktertje zal ze niet snel uit zichzelf op je schoot springen. Desondanks is ze erg dankbaar en blij als je haar optilt, op je schoot zet en aandacht geeft. Pompom is een echte familiekat en kan ook goed overweg met kinderen, van alle leeftijden.

Ook kan ze goed met andere katten overweg en heeft ook echt een maatje nodig. Of zij ook met honden overweg kan, is niet bekend. Maar gezien haar lieve karaktertje, vermoeden wij van wel. Mits de hond ook een vriendelijk karakter heeft en gewend is aan katten.

Pompom hoeft niet perse naar buiten maar een hapje frisse buitenlucht op zijn tijd zou prettig zijn. Die buitenruimte moet dan wel veilig zijn zodat zij niet kan ontsnappen uit een tuin of van een balkon kan vallen.

Wie is op slag verliefd geworden en geeft Pompom een liefdevol thuis?