Pitt

Pitt

Pitt….. en dat heeft hij!

Pitt is het broertje van de zusjes Aika en Nasha. Hij was nog maar een paar dagen oud toen hij met zijn zussen in een opvang kwam. In oktober is hij naar het asiel gebracht en genoot van de aandacht. Hij stak zelfs zijn pootje uit zijn bench om knuffels te vragen. Pitt is er nu klaar voor om zijn nieuwe personeel te ontmoeten.

Het zit écht in de familie: Pitt is net zo’n blije, vrolijke kat als zijn zusje Aika. Hij heeft een inmiddels een verlanglijstje gemaakt en hoopt dat zijn wensen snel in vervulling komen: aandacht, aaien, knuffelen en spelen. Niets is hem te dol, hij barst van de energie, houdt van jong en oud en is een echte familiekat. Als zijn personeel bereid is om veel aandacht te geven en te knuffelen dan zal hij zich heel snel thuis voelen en vooral niet vergeten je zo af en toe voor je voeten te lopen. “Want hé, laten we even een afspraak maken: ik, de grappige en lieve mooi rooie je-weet-wel-kater, breng leven in de brouwerij, dus ik wil graag de aandacht die ik verdien!”

Pitt vindt het heerlijk om opgetild te worden, zolang hij maar geknuffeld en geaaid wordt. Hij geniet daar zo erg van dat hij soms een beetje wiebelig wordt van blijdschap. Hij komt wel op schoot  maar dat duurt niet lang. Want het is tijd om weer eens te spelen of om te smikkelen. Kortom: Pitt houdt van het leven is gewoon een blije vent met pit!

Hij vindt het lekker om even naar buiten te gaan maar dat hoeft niet perse. Als er een buiten is dan moet de tuin of het balkon echt wel veilig zijn zodat hij niet kan ontsnappen of vallen. Pitt is gewend aan andere katten en vindt het leuk om met een maatje te spelen maar als zijn nieuwe personeel veel tijd voor hem heeft en lekker veel speelt, vindt hij het in zijn eentje ook prima. Hij heeft geen ervaring met honden en aangezien hij beslist niet dominant is, gaan we er vanuit dat hij op kan schieten met een vriendelijke hond.

In welk huis kan Pitt zijn energie kwijt?