Pisanka

Pisanka

Pisanka werd ooit gevonden op straat. Een lieve oudere dame nam haar mee naar huis en daar mocht ze blijven. Ze had het heel fijn: een warm huisje, lekker eten en een lief baasje. Samen met haar zes vriendjes was zij heel gelukkig. Toen de oudere dame overleed bleven de katten alleen achter, niemand kon of wilde voor hen zorgen en ze werden naar de opvang gebracht.

Deze lieve meid woont nu bij een van de asielmedewerkers. Het wonen in een ander huis met andere mensen en wel heel veel andere katten was even wennen. Ze keek even de kat uit de boom en toen ze zag dat t goed was werd ze haar lieve, rustige zelf. Pisanka is dol op knuffelen en kruipt ook graag bij je op schoot voor een extra lange knuffelsessie. Spelen doet ze niet vaak want ze wil gewoon eigenlijk lekker soezen en knuffelen.

Met de andere katten in de opvang leeft Pisanka heel vreedzaam en lief samen. Ze kan ook als enige poes heel gelukkig zijn als haar nieuwe familie maar genoeg tijd en aandacht voor aar heeft. Een hond die goed gewend is aan katten vindt ze prima. We weten niet of ze het fijn vindt om met kinderen te wonen, we gaan voor nu dus even uit van niet.

Pisanka is een echte binnenkat, ze blijft het liefst lekker bij haar familie binnen. Een katveilig balkon om af en toe op te soezen is natuurlijk altijd leuk. Dit meisje heeft eigenlijk niet zo heel veel meer nodig dan liefde, knuffels, een rustige warme mand en lekker eten. En ze zal wellicht weer even moeten wennen aan een nieuwe omgeving. Maar als ze op haar gemakje is heb je een knuffelig vriendinnetje in huis.