Pippin

Pippin

Pippin is een mooie en lieve hartendief. Deze kleine jongen heeft zin in het leven. Hij is dol op spelen en knuffelen. Supersociaal als hij is, trekt hij graag op met andere katten en speelt met ze. Op mensen is hij ook gek: hij vindt het heerlijk om met je te spelen en toe kroelen. Hij spint dan dat het een lieve lust is.

Dat Pippin nog leeft mag een klein wonder heten. Als heel jonge kitten leefde hij met zijn moeder op een strookje land tussen een parkeerterrein en een grote weg met veel verkeer. Het was er letterlijk levensgevaarlijk; het broertje of zusje van Pippin was helaas al doodgereden. En Pippin werd bijna aangereden door een fiets terwijl Liliya naar hem stond te kijken! Gelukkig kon de fietser stoppen en wist Liliya was haar te doen stond. Ze heeft moeder en zoon meegenomen naar haar opvang en ze daarmee het leven gered.

Aan Pippin is niet meer te merken dat hij dit allemaal heeft meegemaakt. Hij geniet gewoon met volle teugen van zijn jonge leven. In zijn nieuwe huisje heeft hij echt een speelkameraadje nodig. Aandachtspunt is dat Pippin tijdens het spelen soms een beetje overprikkeld raakt en dan kan bijten. Hij bijt natuurlijk niet door (het zijn speelse beetjes) maar voor jonge kinderen is Pippin dus niet geschikt. Pippin kan als binnenkat leven maar hij zou een veilig balkon of een veilige tuin ook zeker weten te waarderen!

Mag deze vrolijke frans bij jou komen spelen?