Pepsi

Pepsi

Dit mannetje met zijn lekker eigenwijze koppie is Pepsi. Hij is samen met zijn zusje gevonden, zwervend op straat in Bulgarije. Ze zagen er allebei niet goed uit. Ze bleken dan ook niesziekte te hebben, heel vervelend maar gelukkig op te lossen. Met een goede en sterke antibioticakuur én de liefdevolle verzorging van onze Liliya zijn ze er weer helemaal bovenop gekomen.

We zoeken een warm thuis voor lieve Pepsi. Hij kan het goed vinden met kinderen en ook met honden. Pepsi heeft wel echt een kattenmaatje nodig.  Als je verliefd op hem bent geworden maar (nog) geen katten hebt, attenderen we je graag op mogelijke kattenmaatjes die we ter adoptie aanbieden op deze website 😉 Het nieuwe thuis van Pepsi mag zowel een appartement (met balkon) of een huis (met tuin) zijn. De buitenruimte moet wel katveilig zijn want we zijn zuinig op onze Pepsi.

Je kunt bijna nergens heen lopen zonder dat deze grote knuffel aan je voeten ligt of in de buurt is. Pepsi wil gewoon graag alle aandacht. Hij is dol op knuffels, knuffels en nog meer knuffels, maar ook op eten. Hij vindt het niet erg om opgepakt te worden en om kusjes te krijgen. Het is een ontzettend lief, grappig en sociaal mannetje.

Bied jij deze knuffel een welkom thuis?