Patty

Patty

Arme lieve Patricia (Patty) werd geboren in de tuin bij een dame in Spanje. De dame nam haar moeder en de drie kittens op in huis maar kon ze uiteindelijk toch niet allemaal houden. Patty werd naar het asiel gebracht samen met haar broertje en zusje Herby en Annie, die inmiddels een huisje hebben gevonden in Nederland.

Patty was nog wat te verlegen om mee te gaan, zij had nog wat meer tijd nodig. Inmiddels is ze al veel meer gewend aan mensen en doet ze het heel goed. Ze vindt mensen leuk maar durft nog niet direct op je af te rennen voor een aai. Maar als je ervoor gaat zitten en haar even de tijd geeft komt ze wel en vindt ze het heerlijk om geaaid te worden. Met liefde en geduld is Patty een lief kameraadje.

Patty is dus niet haantje de voorste, maar wel erg lief. Ze is een wat onderdanig poesje, dat niet tot haar recht komt in een huis met erg veel katten, maar ze heeft wel 1 of maximaal 2 andere niet-dominante katten nodig. En ze zoekt iemand die wat tijd voor haar neemt en het prima vindt dat ze niet vooraan staat. Patty is jong, dus ze speelt wel, maar ze is een rustig poesje. Natvoer vindt ze heerlijk.

In haar eerste huis was een hond en dat vond Patty prima, dus een huis met een katvriendelijke hond is helemaal goed voor Patty.  1 of 2 andere katten zijn een must. Kinderen zijn te druk voor haar, dus liever een huis zonder kinderen. Een buitenruimte heeft ze niet echt nodig hoewel een katveilig balkon wel leuk is natuurlijk.

Patty is gesteriliseerd, getest op felv en fiv, gechipt en volledig ingeënt. Wie geeft dit laatste kitten uit  het nest ook een fijn huis?