Olga

Olga

Olga is een prachtige jonge meid van ongeveer een jaar oud. De kleine meid werd door haar baasje naar het asiel gebracht omdat zij niet meer voor haar kon zorgen. Ze is als huiskat zo sociaal en lief dat de asielmedewerkers direct zagen dat het asiel haar geen goed zou doen. Ze vonden een lief opvanggezin en daar doet Olga het geweldig.

In het opvanggezin is Olga de enige kat maar zij gaat met andere katten heel vriendelijk en lief om. Ook met honden die goed gewend zijn aan katten en wat oudere kinderen kan zij prima samenleven. Als gezonde jonge meid houdt Olga ook van spelen. Achter een balletje aan of een muisje aan een hengeltje proberen te “vangen” vindt ze geweldig. Ook met een kartonnen doos of tasje kan ze zich kostelijk vermaken. Een heerlijk, makkelijk meisje is het!

Olga is gek op knuffelen en kruipt ook graag op schoot voor een extra lekkere knuffel. Ze is dol op haar opvanggezin en is graag bij ze. We zoeken dan ook een familie die lekker vaak bij haar kan zijn. Olga is een echte binnenkat, een echt katveilig balkon voor een frisse neus of tukje zal ze echter niet afslaan natuurlijk.