Norris

Norris

Een meisje met een jongensnaam, dat is onze Norris. Deze lieve jonge poes komt uit Spanje en verblijft nu nog in het asiel in Ayamonte.

Norris stond ook een gegeven moment in de tuin van een lieve mevrouw. Norris voelde zich zo welkom dat ze het huis binnen liep en lekker op de bank ging liggen. Ze was blijkbaar op zoek naar wat warmte en liefde. De mevrouw kon haar niet houden maar wilde dit jonge beestje wel helpen. Ze belde daarom het asiel en de vrijwilligers haalden Norris op. In het asiel heeft Norris haar draai snel weten te vinden. Ze speelt inmiddels heel graag, vooral met balletjes.

Ze is een rustige kat, die graag aangehaald wordt. Natuurlijk moet ze even wennen aan nieuwe mensen maar ze is al snel superknuffelig. De vrijwilligers ‘moeten’ haar altijd even lekker aanhalen en kusjes geven. Norris kan ook prima overweg met de andere katten. Eigenlijk kan dit makkelijke meisje met iedereen overweg: met oude en jonge mensen en ook honden vindt ze leuk. Toch kan Norris goed als enige kat leven, als ze maar genoeg aandacht van haar mensen krijgt.

Norris is een echte binnenkat. Met ‘buiten’ heeft ze het wel gehad. Tegen een veilig balkon zou ze geen nee zeggen natuurlijk.

Mag dit lieve meisje bij jou komen spelen?