Niki

Niki

Niki werd als kleine jongen van de straat gered. Hij werd naar het asiel gebracht en als gevonden gemeld op Facebook. Helaas kwam er niemand voor hem. Omdat hij zo ontzettend sociaal en lief is denken de asielmedewerkers dat hij een huiskat is geweest en door zijn eigen baasje op straat is gezet.

Niki woont nu bij een lieve opvangfamilie in Spanje en draait heel goed mee met het gezin. Hij is lief, kalm en gek op knuffels. Hij kruipt graag op schoot om dan tijdens een lekker knuffeltje in slaap te vallen. Spelen is een andere favoriete bezigheid. In z’n eentje, met de andere katten of met zijn mensen: Niki is altijd in voor een spelletje.

Hij gaat heel gezellig om met de andere katten in het gezin. Hij kan ook als enige kat gelukkig zijn, maar een huisje met een kattenmaatje zou hij wel het allerleukst vinden. Met kinderen gaat deze lieve jongen geweldig om. Hij woont nu samen met een jong kindje en die twee maken veel plezier samen. Met honden heeft hij nog geen kennisgemaakt maar door zijn relaxte karakter denken we dat een lieve hond die gewend is aan katten geen enkel probleem zal zijn. Niki hoeft niet per se naar buiten maar zal een veilig balkon of tuin zeker niet afslaan.

Deze lieve jongen is er helemaal klaar voor. Zijn koffertje staat klaar: mag hij het bij jou uitpakken?