Nicolas

Nicolas

Nicolas, te lief voor woorden!

Tijdens het rondje voeren van wilde katten werd dit prachtige ventje aangetroffen in een kattenkolonie.  Al snel werd duidelijk dat hij in de steek is gelaten.  Huilend en hongerig kwam hij aangerend. Hij wist niet hoe snel hij bij zijn eten moest komen. Manu heeft hem opgepakt en naar een opvangadres gebracht.

Nicolas blijkt een lieve, sociale kat te zijn of zoals Manu hem omschrijft: dé perfecte kat. Hij speelt graag, komt naar je toe voor liefde, aandacht en een lekkere kroel , zit graag op schoot én hij kan spinnen als geen ander.

Nicolas kan soms nog wat lomp en onbehouwen in zijn spel zijn; hij gebruikt zijn pootjes tijdens het spelen en hij heeft nog niet in de gaten dat hij zijn nageltjes moet intrekken. Daarom is het beter dat hij niet in een gezin met al te jongere kinderen wordt geplaatst.

Hij is totaal niet dominant naar andere katten en hij heeft gezien zijn leeftijd ook echt een maatje nodig, maar niet te veel. Uiteraard moet zijn nieuwe baasje geduld hebben en hen rustig met elkaar laten kennismaken. Honden daarentegen kan hij niet waarderen.

Nicolas is een perfecte binnenkat. Mocht zijn nieuwe baasje een tuin of balkon hebben dan moet dit heel goed beveiligd worden, zodat hij niet kan ontsnappen of van een balkon kan vallen.

Wie geeft deze lieverd een prachtige toekomst?