Neja

Neja

Neja werd in haar eentje aangetroffen in een verlaten flatgebouw. Ze was bij die eerste ontmoeting met de opvangmedewerker al direct vriendelijk en lief. De medewerker wist dat de kleine meid het alleen niet zou overleven in de Oekraïense winter en nam haar snel mee naar de opvang.

Neja doet het geweldig in de opvang. Ze is nog steeds heel sociaal en lief, een echt gezelligheidsdier. Ze houdt van mensen is en is graag bij ze in de buurt. Ze komt regelmatig langs voor kopjes, knuffels en kusjes. Ook vindt ze het heerlijk om op schoot te kruipen voor een extra uitgebreide knuffelsessie. Spelen vindt dit meisje ook heerlijk. Ze speelt graag met haar mensen of andere katten maar kan zich ook alleen met een speelgoedje vermaken.

Met de andere katten in de opvang gaat gaat Neja vriendelijk en lief om, maar ze kan ook als enige kat heel gelukkig zijn zolang haar familie maar lekker met haar knuffelt en speelt. Honden zijn geen enkel probleem en ook wat oudere kinderen vindt ze gezellig.

Neja hoeft niet per se naar buiten: ze kan ook als binnenkat heel fijn leven. Als er toch een veilig balkon of tuin aanwezig mocht zijn, dan zal ze daar zeker af en toe een frisse neus gaan halen.