Monroe

Monroe

Hoi allemaal, maak kennis met Monroe.
Monroe is een jonge reu, die, als vele andere jonge pups, in Oekraïne op straat is gevonden. Hij is nu 16 of 17 weken oud en dus nog heel kwetsbaar, zeker in zijn huidige leefsituatie. In Oekraïne is het winterweer namelijk heel vroeg begonnen en de dieren zitten in het asiel in de bittere kou. Er is geen verwarming, geen stromend water en slecht voedsel. Monroe heeft jou dus nodig om een kans te hebben om te overleven. Monroe maakt vrijwel geen kans om geadopteerd te worden in zijn eigen land. Daarom kan hij alleen maar hopen op een warme mand in Nederland of België.

Als hij lieve opvangouders vindt, of, liever nog, een eigen warm thuis, kan hij al op 20 januari naar Nederland komen. Hij is dan ruim 5 maanden en zo goed als afgebakken: hij heeft zijn vaccinaties gehad en hij is gechipt, ontvlooid en ontwormd. Monroe zal een middelgrote hond worden van zo’n 25 kg.

Deze lieve jongen is sociaal en door zijn leeftijd kan hij alles nog leren zoals omgaan met andere huisdieren en met kinderen. Monroe heeft iets van een herder in zich en zal ongetwijfeld trouw en loyaal zijn. Ook moet hij natuurlijk leren om een normale pup te zijn maar dat doet hij ongetwijfeld heel graag.

Als je Monroe adopteert is het win-win: hij krijgt een welverdiend warm mandje en jij krijgt daar eindeloze ‘puppy love’ voor terug!

Bekijk ook de pagina Haal een Little Tiger of een Little Wolf uit de bittere kou!