Miss Lily

Miss Lily

Hallo Nederland. Dit is Miss Lily.

Onze chocoladebruine Miss Lily is een zeer jong teefje met een dunne vacht. Zoals vele pups in Oekraïne, is ze op straat gevonden. Miss Lily is nu ongeveer 3 maanden oud en dus nog heel kwetsbaar, zeker in haar huidige leefsituatie. In Oekraïne is het winterweer namelijk heel vroeg begonnen en de dieren zitten in het asiel in de bittere kou. Er is geen verwarming, geen stromend water en slecht voedsel. Miss Lily heeft jou dus hard nodig om een kans te hebben om te overleven, want zij maakt vrijwel geen kans om geadopteerd te worden in haar eigen land. Daarom kan zij alleen maar hopen op een warme mand in Nederland of België.

Als Miss Lily op tijd een lief opvangadres,of, liever, een warm liefhebbend thuis kan vinden, kan zij al op 20 januari naar Nederland komen. Zij is dan bijna 4 maanden en helemaal klaar voor de grote reis: zij heeft haar vaccinaties gehad, is gechipt, ontvlooid en ontwormd. Miss Lily zal een klein middelmaatje hond worden, zo’n 10 kg.

Dit lieve teefje is sociaal en op haar leeftijd kan zij alles nog leren, zoals omgaan met andere huisdieren en met kinderen. Ook moet zij natuurlijk leren om een normale pup te zijn maar dat doet ze ongetwijfeld heel graag. Met zo’n schattige uitstraling moet zij toch een thuis kunnen vinden? Als je Miss Lily adopteert is het win-win: zij krijgt een welverdiend warm mandje en jij krijgt daar eindeloze ‘puppy love’ voor terug!

Bekijk ook de pagina Haal een Little Tiger of een Little Wolve uit de bittere kou!