Misje

Misje

Misje werd samen met zes vriendjes door zijn baasje verlaten in een leegstaand huis. Gelukkig kwamen de buren hoorde de buren na een aantal dagen gemauw en gepiep en kwamen in. De katten werden uit het huis bevrijd en met wat extra krachtvoer waren ze er zo weer bovenop.

Misje is een mooie grote jongen met een prachtige glanzende vacht. Knuffelen vindt hij zalig, hij komt zelf regelmatig een knuffel of een kus halen. Ook vindt hij het heerlijk om bij je op schoot te komen liggen en dan onder luid gespin in slaap te vallen. Misje is lief en rustig , maar houdt ook van spelen. Hij speelt alleen, met zijn vriendjes of met de mensen in het asiel.

Andere katten vindt hij gezellig, hij gaat heel vriendelijk en makkelijk met ze om. Vrienden hebben is heel gezellig maar hij kan het ook als enige kat heel fijn hebben. Met voldoende knuffels en aandacht hoor je Misje niet klagen. Honden zijn geen probleem en oudere kinderen vindt hij zijn ook leuk.

Naar buiten hoeft Misje niet per se, hij vindt het binnen net zo gezellig. Een katveilig balkon of tuintje in een rustige buurt om af en toe een frisse neus te halen zal hij natuurlijk niet afslaan. Een hele makkelijke, lieve  jongen, die Misje!