Mili

Mili

Rustig en bescheiden en dol op knuffelen, dat is onze Mili uit Andalusië. Net 1 jaar oud is ze een prachtig zwartwitje. En ze zoekt nog een gouden mandje in Nederland of België.

Mili’s leven en dat van haar zusje Pili begon heel fijn en gewoon: ze woonden bij, naar ze dachten, lieve mensen. Maar die mensen besloten te emigreren en tja, dan dump je je katten kennelijk maar gewoon. Eerst zaten ze een tijdje in een dierenwinkel, daarna in de tijdelijk opvang bij iemand thuis en uiteindelijk belandden ze samen in het asiel. Ondanks deze onvriendelijke behandeling door hun vorige baasjes, zijn beide zusjes nog zeer mensgericht.

Mili vindt het heerlijk om aandacht te krijgen; ze is een echt ‘mensenmens’. Knuffelen en kroelen vindt ze superfijn. Opgetild worden vindt ze prima, net als op je schoot liggen. Spelen met de andere katten is ook leuk, maar Mili is soms ook gewoon even op zichzelf om lekker te zonnebaden of op de krabpaal te liggen slapen.

Een kattenvriendje is geen bezwaar voor Mili maar ze kan ook goed als enige kat leven, zolang ze maar genoeg aandacht krijgt van haar baasjes. Met honden kan Mili ook goed overweg en kinderen zijn ook leuk, zolang ze haar af en toe maar ook de ruimte geven. Een buitenruimte hoeft niet per se: Mili kan als binnenkat ook heel gelukkig zijn. Als er een tuin of buitenruimte is, moet deze wel katveilig zijn dus zijn afgeschermd met bijvoorbeeld gaas of een kattennet. We zijn natuurlijk heel zuinig op dit lieve meisje.

Mag lieve Mili bij jou een tweede kans op een mooi kattenleventje krijgen?