Miki

Miki

Miki werd als jonge kater ziek op straat gevonden door een mevrouw. Hij was uitgehongerd en had niesziekte. De vrouw nam hem mee naar huis en verzorgde hem liefdevol tot hij weer beter was. Een goede antibioticakuur genas zijn niesziekte en gezond voer bracht hem terug op gewicht. Zijn staart bleek korter dan ‘normaal’ maar de dierenarts gaf aan dat dit aangeboren is. Toen hij er helemaal bovenop was, bracht de vrouw hem terug naar waar hij gevonden was. Zij kon hem niet houden omdat elke kat die gered is  plaats moet maken voor een andere.

Dat vond Miki echter niet zo’n goed idee: hij stond de volgende dag weer voor haar deur. De vrouw probeerde hem de jaren erna nog een paar keer terug te zetten maar Miki bleef steeds terugkomen. Hij wilde niet meer buiten wonen. Nu woont hij bij Liliya en gaan we op zoek naar een lieve familie voor Miki.

Miki is een vriendelijke, rustige jongen die lekker binnen bij jou wil zijn. Hij is niet erg speels maar vermaakt zich prima. Met de andere katten kan hij het goed vinden maar hij kan ook zonder ze. Kinderen en honden zijn geen probleem voor deze makkelijke knul. Hij geniet van gezelschap maar doet soms ook even alleen een tukje op een lekker plekje.

Mag Miki bij jou komen genieten?