Michi

Michi

Michi werd door haar eigenaar achtergelaten in de omheinde tuin van het vakantiehuis. Wekenlang zat zij daar opgesloten in temperaturen boven 40 graden. Gelukkig hoorden de buren haar hulpkreten. Ze slaagden erin eten en drinken over de muur te krijgen en Michi in leven te houden tot hulp uit het asiel arriveerde. Uitgedroogd en uitgehongerd kwam Michi aan in het asiel. Dankzij veel liefde en zorg is ze er weer helemaal bovenop gekomen.

Michi is een rustig en aanhankelijk meisje. Ze is werkelijk dol op mensen. Ze vindt het heerlijk om op je schoot in slaap te vallen terwijl je haar knuffelt. Ze vindt het ook fijn om naar muziek te luisteren terwijl ze op een zacht dekentje ligt te soezen. Spelen doet ze af en toe, een veertje of speelgoedmuisje is dan favoriet. Michi is erg schoon op zichzelf en gebruikt dan ook alleen een schone open kattenbak (drolletjes dus regelmatig wegscheppen). Ze houdt er niet van haar kattenbak te delen met andere katten, het is een propere dame.

Met de andere katten in het asiel gaat ze vriendelijk om, maar ze hoeft niet perse een maatje in huis. Kinderen vindt ze ook leuk, of ze met honden samen kan leven is onbekend.

Michi is graag binnen bij jou maar wil ook lekker naar buiten. Staat haar gouden mandje bij jou?