Mia

Mia

Mia is een lief en makkelijk meisje. Ze werd op straat gevonden en naar het asiel gebracht. Al vanaf het eerste moment was ze sociaal en lief. De asielmedewerkers herkenden een echte huiskat in haar en gingen op zoek naar haar familie. Helaas kwam niemand deze lieverd ophalen. We gaan dus op zoek naar een familie die wel voor altijd van dit meisje zal houden.

Hoewel het leven in een asiel lawaaierig en druk is, gaat Mia er heel goed mee om. Optimistisch als ze is maakt ze er het beste van. Als het tijd is om even uit haar hokje te mogen besteedt ze haar tijd het liefst aan knuffelen. Ze geniet van die momentjes en haalt er uit wat erin zit; ze klimt bij haar verzorgers op schoot, zet haar spinmotortje aan, geeft kopjes en kusjes. Als gezonde jonge poes houdt Mia ook van spelen. Ze kan zichzelf met een balletje vermaken maar vindt het ook geweldig om met haar mensen te spelen.

Mia is dol op mensen van alle leeftijden en haar zachtaardige en makkelijke karakter maakt haar ook geschikt voor een gezin met jongere kinderen. Met andere katten gaat ze heel vriendelijk en lief om maar ze kan ook als enige poes in huis heel gelukkig zijn. Met honden heeft zo nog niet kennis gemaakt maar een rustige hond die gewend is aan katten moet geen probleem zijn.

Naar buiten hoeft Mia niet per se. Als haar nieuwe familie een katveilig balkon of tuin in een heel rustig buurtje heeft zal ze er zeker graag gebruik van maken.