Merry

Merry

Hallo mensen in Nederland. Mijn naam is Merry en ik ben het kerstwonder van 2017.
Op de avond voor kerstmis werd ik gevonden door een aardige man. Ik lag doodstil op staart, ik bewoog me echt niet meer. Maar hij pakte me op en bracht me direct naar een dierenarts. Daar werd geconstateerd, dat ik een flinke klap tegen mijn hoofd heb gehad. Ik had last van stuiptrekkingen en kon totaal niet lopen. Gelukkig was er niets gebroken.
Ik heb een paar moeilijke dagen gehad, maar na 4 dagen rust en goede zorg begon ik weer te lopen en te eten. Ook vroeg ik constant om aaitjes. Het was net een kerstwonder! En even later begon ik ook weer te spelen.
Ik ben nu zover, dat ik op zoek kan naar mijn nieuwe Thuis. Ik ben lief en aanhankelijk, lig graag tegen je aan op de bank of in je armen. Maar ik heb ook mijn eigen ruimte nodig, waar ik even me zelf kan zijn. Verder ben ik een sociale poes en vind ik het heerlijk om mensen om me heen te hebben. Ik kan goed overweg met andere katten, maar heb ze niet nodig. Ook met honden kan ik opschieten. Ik hou ervan, als ik zo nu en dan even naar buiten kan, om een frisse neus te halen.
Mag ik bij jou in je armen komen liggen?