Melanie

Melanie

Melanie zwierf al een tijdje op straat en de opvang kon haar wegens ruimtegebrek niet opnemen. Ze hielden haar echter goed in de gaten en zorgden voor eten en drinken. Toen echter het bericht binnenkwam dat buurtbewoners Melanie wilden vergiftigen, werd zij direct opgehaald. Het was een makkelijke reddingsactie want Melanie is zo goed van vertrouwen dat ze met iedereen die lief doet meegaat.

Melanie woont nu een tijdje in de opvang en doet het daar heel goed. De vrijwilligers zijn gek op haar en beschrijven haar als een supermakkelijke poes. Ze is een grote knuffelkont en kan werkelijk geen genoeg knuffels krijgen. Als ze vindt dat een knuffelsessie nog niet afgelopen is neemt ze je hand in haar pootjes en trekt hem terug. Tijdens het knuffelen knort ze er heerlijk op los en geeft ze kopjes en liefdebeetjes.

Spelen vindt ze ook heerlijk. Een stokje met veertjes of een balletje vindt ze het einde. Als je met je handen met haar speelt kan ze soms ook een beetje bijten. Voor Melanie een teken dat ze het spelletje helemaal geweldig vindt en het doet ook geen pijn, maar het kan kleine kinderen bijvoorbeeld afschrikken.

Met de andere katten in de opvang gaat ze liefdevol om. We zoeken dan ook een thuis waar ook een kattenvriendje of -vriendinnetje woont. Honden zijn ook geen probleem voor dit makkelijke meisje. Melanie vindt wat oudere kinderen geweldig, zolang ze maar met haar knuffelen en spelen. Gezien de liefdevolle beetjes tijdens knuffelen of erg veel speelplezier denken we dat een familie met oudere kinderen beter is. Melanie hoeft niet per se naar buiten maar een veilig groot balkon of een tuintje zo wel heel leuk zijn.

Melanie is helemaal klaar voor een lieve familie: haar koffertje staat al klaar. Mag ze het bij jou uitpakken en komen genieten?