Meiga

Meiga

Een Spaanse dame was recent haar kat verloren en liet de kat cremeren. Toen zij het urntje kwam ophalen bij het crematorium zat daar onze Meiga te wachten. Meiga liep op de dame af, kletste met haar en gaf knuffels. Alsof ze haar wilde troosten. De dame zag het als een teken van boven en besloot het meisje in veiligheid te brengen.

Meiga woont nu in het asiel van Arantza in Ayamonte. Ze was direct op haar gemakje en is een echt gezelligheidsdier. Ze vindt het heerlijk om in je armen te komen liggen voor een knuffel en kusjes. En ze babbelt graag over van alles met je. Spelen is een andere geliefde bezigheid. Ze kan zichzelf lekker vermaken met de speeltunnels, speelgoedjes en balletjes.

Met de andere katten in het asiel gaat Meiga vriendelijk en vreedzaam om, maar ze kan ook als enige kat heel gelukkig zijn. Kinderen vindt ze ook heel gezellig, vooral als ze met haar spelen natuurlijk. Honden zijn geen enkel probleem voor haar. Meiga is gewoon een heel makkelijk en lief meisje!

Meiga hoeft niet per se naar buiten, maar een veilig balkon of veilige tuin om een fris neusje te halen zal ze niet afslaan.