May

May

May is een prachtige jongedame van ongeveer 3 jaar oud. Ze leefde tot voor kort bij een mevrouw die wegens een verstandelijke beperking niet goed voor haar en haar 40 (!) vriendjes kon zorgen. De mevrouw was lief voor de katten maar kon de verzorging voor een dergelijk groot aantal katten niet meer aan. Gelukkig zocht zij hulp en konden de medewerkers van Shelter Friend haar uit de brand helpen.

May doet het hartstikke goed bij een van de medewerkers thuis. Ze heeft zich snel aangepast en is een meisje dat het met iedereen goed kan vinden. Zowel met de andere katten, honden en mensen van alle leeftijden. Ze is echt een gezelligheidsdier en gek op knuffelen. Ze vindt het heerlijk om zich op je schoot te nestelen voor een uitgebreide knuffelsessie. Een andere hobby van May is spelen. Achter een balletje aan, de veertjes aan een stokje proberen te vangen of alleen met een speeldgoedje: alles is leuk!

Naar buiten hoeft May niet per se, een echt veilig balkon of lekker tuintje zal ze echter niet afslaan. Hoewel ze prima samenleeft met de andere katten kan ze ook als enige poes heel gelukkig zijn. Als haar familie maar genoeg tijd en aandacht aan haar kan besteden vindt May alles goed.

May kan al snel naar Nederland komen als we een lief opvanggezin vinden. Een familie voor altijd is natuurlijk het fijnste! Heb jij een warm mandje voor dit makkelijke, gezellige meisje?