Marcus

Marcus

Marcus is een typisch gezelligheidsdier. Hij vindt het heerlijk om met zijn vriendjes in het asiel op te trekken en ook is hij dol op mensen. Natuurlijk moet hij wel even wennen aan nieuwe gezichten. Hij is een energieke jonge kater die graag speelt. Kroelen en knuffelen vindt hij ook geweldig. In het asiel zoekt hij de vrijwilligers graag op om even een aaitje of kusje te halen.

Marcus woonde met zijn broertjes in een verlaten en vervallen huis. De kleine mannen werden gevoerd door een mevrouw uit de buurt. Ze zetten water en voedsel voor ze klaar, voor zover dat ging in de bouwval waarin de katten leefden. Deze mevrouw heeft ook de hulp van het asiel ingeroepen. Tragisch genoeg kregen de vrijwilligers alleen Marcus te pakken. Zijn broers konden ze niet bereiken in de bouwval. Daags nadat Marcus werd gered, is het huis gesloopt, terwijl Marcus’ broertjes nog binnen zaten…

Ondanks deze hele moeilijke start in zijn leven is Marcus een vriendelijke, geweldige kat die het verdient om een warm mandje in Nederland of België te vinden. Mag hij bij jou komen spelen en knuffelen?