Marcelo

Marcelo

Marcelo is een vrolijke frans van ongeveer 8 maanden. Hij is werkelijk altijd vrolijk en blij, zelfs toen hij gevonden werd met een ernstig verwonde staart. Zijn staart was zo toegetakeld dat er geen andere optie was dan te amputeren. En ook hier bleef Marcelo heel positief onder. Hij heeft totaal geen last van het korte stukje staart dat over is en is nog net zo vrolijk als voorheen.

Marcelo heeft waarschijnlijk al in een huis gewoond want hij is super sociaal met mensen. Hij begroet de asielmedewerkers altijd vriendelijk als ze in het kattenverblijf komen en wil het liefst de hele dag knuffelen. Met de andere katten in het asiel gaat Marcelo heel vriendelijk en lief om. Hij is ook echt een jongen die een katttenvriendje nodig heeft. Met honden heeft hij nog niet kennisgemaakt. We weten niet of hij het fijn vindt om met kleine kinderen te wonen maar een stel tieners moet gezien zijn sociale karakter geen probleem zijn.

Spelen vindt Marcelo heel erg leuk. Hij speelt graag met de speeltjes in het kattenverblijf. Balletjes, knuffels, een stokje met veren… alles is geweldig. Deze vrolijke jongen vindt het heel gezellig om bij zijn mensen binnen te zijn maar wil ook af en toe een frisse neus halen. We zoeken dus een huisje met een katveilige tuin of balkon voor hem.